Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Σαμαράς στον Παπούλια,θυροκολείται το προεδρικό διάταγμα για εκλογές

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα ...


δεχθεί τον πρωθυπουργό στις 12, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Την Τρίτη το απόγευμα θα θυροκολληθεί στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή εκλογών στις 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, το ΠΔ για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι έτοιμο και μένει η τυπική ενημέρωση του Κάρολου παπούλια από τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 12 μεσημέρι.

Αυτό σημαίνει ότι από αύριο το απόγευμα θα ισχύσει ο περιορισμός των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων των υποψήφιων βουλευτών.

Σύμφωνα με την οδηγία του ΕΣΡ που ισχύει έως τώρα, οι υποψήφιοι των κομμάτων έχουν δικαίωμα δύο (2) εμφανίσεων σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας και μιας (1) εμφάνισης σε κάθε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό περιφερειακής εμβέλειας.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.