Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ: Τζιχαντιστές παίζουν... Tetris πετώντας γκέι από ταράτσες! [video]

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο μακάβριο βίντεο έχει βγει στη δημοσιότητα, στο οποίο τζιχαντιστές του ISIS εκτελούν δύο άνδρες που έχουν διαπράξει το «έγκλημα της ομοφυλοφιλίας»....



isis
Στο βίντεο βλέπουμε δύο άνδρες να πετιούνται από οροφή στην πολή Χομς της Συρίας, πριν λιθοβοληθούν μέχρι θανάτου από το πλήθος που διψούσε για εκδίκηση.
isis
Οι δολοφόνοι τους δεν θάβουν τους δύο άτυχους άνδρες όπως ορίζει το Ισλάμ. Αντίθετα, τους παρατούν απλώς σε έναν τάφο χωρίς κανένα άλλο σημάδι, έτσι ώστε κανείς από τους συγγενείς τους να μην μπορεί να τους θρηνήσει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο.
Οι δύο αυτοί φόνοι, δυστυχώς, δεν είναι κάτι το καινούριο. Ανήκουν σε μία μακρά λίστα από εκτελέσεις γκέι ανδρών από το Ισλαμικό Κράτος.
isis
Στο όνομα της θρησκείας, οι εξτρεμιστές του ISIS, δικαιολογούν τη δολοφονία των ομοφυλόφιλων, όπως άλλωστε και τον βιασμό μικρών κοριτσιών από τη θρησκευτική ομάδα των Γιαζίντι, την οποία αποκαλούν αίρεση.
isis


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.