Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Ερωτηματικά για τον θάνατο του 20χρονου στη Μαρίνα Ζέας - Τι λένε φίλοι του


Ερωτηματικά προκύπτουν για τον μοιραίο θάνατο του 20χρονου νεαρού που χάθηκε ξαφνικά στα νερά της Μαρίνας Ζέας έχοντας προηγουμένως καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ...




Σύμφωνα με τους φίλους του 20χρονου, όταν τους τηλεφώνησε βρισκόταν μόνος του στην προβλήτα της μαρίνας και έπινε κρασί, λέγοντας τους πως κρατάει μαχαίρι και θέλει να φύγει από τη ζωή.

«Ήταν πάντα χαμογελαστός και ευχάριστος, ήταν η ψυχή της παρέας. Με τίποτα δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό που συνέβη. Μας πήρε τηλέφωνο στις 2 το πρωί και μας έλεγε πως θα αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Δυσκολευτήκαμε να τον βρούμε γιατί δεν μας έλεγε που ήταν. Τελικά τον βρήκαμε στη Μαρίνα Ζέας μεθυσμένο και με τα χέρια του ματωμένα, πίνοντας κρασί. Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει καλά» λέει μεταξύ άλλων ο Σταύρος, ένας από τους φίλους του, που βρέθηκαν κοντά του τις τραγικές στιγμές.

«Όταν ήρθε το ασθενοφόρο που καλέσαμε, τον εξέτασε και έψαχνε να βρει μήπως είχε πληγή πάνω του λόγω των ματωμένων χεριών του. Σε μια στιγμή, ζήτησε από τον νοσηλευτή να πάει να κατουρήσει. Κακώς που τον άφησε, δεν αφήνεις έναν άνθρωπο που νωρίτερα είχε αυτοκτονικές τάσεις. Μας είπε να πάμε μαζί του. Δίπλα ακριβώς από την μαρίνα υπάρχει ένα αδιέξοδο που βλέπει στους κυματοθραύστες, εκεί ο Μελέτης σκαρφάλωσε και πήδηξε μέσα» είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος.

Οι φίλοι του και το προσωπικό του ΕΚΑΒ έτρεξαν αμέσως να δουν τι έχει συμβεί στον 20χρονο νεαρό, ενώ λίγα λεπτά μετά έφτασε και η αστυνομία. Μέχρι εκείνη την ώρα ο Μελέτης είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε μαζί τους.

«Αμέσως τρέξαμε να δούμε πού βρίσκεται για να βοηθήσουμε. Κανείς όμως δεν πήδηξε στο νερό για να τον βρει. Εγώ προσπάθησα να πηδήξω, όμως ο νοσοκόμος δεν με άφησε και δεν πήδηξε κάποιος από αυτούς καθώς όπως είπαν δεν έχουν δικαιοδοσία και πρέπει να περιμένουν το λιμενικό» υπογραμμίζει ο φίλος του αδικοχαμένου νεαρού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τον άτυχο 20χρονο, αφού όταν έφτασαν οι άντρες του λιμενικού ήταν αργά και τον ανέσυραν νεκρό μέσα από τα νερά της Μαρίνας Ζέας.

Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.