Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Άννα: Συνοδινού: Τελευταία παράσταση – Ήταν όλοι εκεί


- Πλήθος κόσμου στην κηδεία της μεγάλης ηθοποιού Άννας Συνοδινού
- Σκεπασμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό της
- Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή στις 7 Ιανουαρίου
- Η κηδεία της έγινε δημοσία δαπάνη...




Ήταν η τελευταία της παράσταση. Μια παράσταση που κανείς απ’ όσους τη θαύμασαν στη μεγάλη καλλιτεχνική της πορεία, δεν ήθελε να τη δει να πρωταγωνιστεί. Βρέθηκαν όμως όλοι εκεί. Για να τις δώσουν αυτό που της άξιζε: το τελευταίο μεγάλο χειροκρότημα. Η Άννα Συνοδινού, μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ηθοποιούς που γνώρισε η χώρα, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη 7 Ιανουαρίου σε ηλικία 88 ετών. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία της έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (11.01.2016) στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Εκεί, βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιώργος Βλάχος, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Γιώργος Σούρλας, Βύρων Πολύδωρας, η Λούκα Κατσέλη, η Άννα Βαγενά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.