Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Οργή Λεπέν για την «selfie» με το... ζόρι


Έξαλλος είναι ο Ζαν Μαρί Λεπέν σχετικά με μια selfie που ελήφθη εν αγνοία του την ώρα που κοιμόταν στο αεροπλάνο και ετοιμάζεται να υποβάλλει μήνυση στο άτομο που την τράβηξε καθώς θεωρεί ότι ευθύνεται για την ήττα του Εθνικού Μετώπου στις περιφερειακές εκλογές...




Την φωτογραφία τράβηξε ο πρώην σύντροφος της Μαντόνα, Μπραχίμ Ζαιμπάτ, επαγγελματίας χορευτής. Ο Μπραχίμ καθόταν πίσω από τον Λεπέν στο αεροπλάνο και εκμεταλλεύτηκε τον ύπνο που έπαιρνε ο πρώην ηγέτης του Εθνικού Μετώπου για να τραβήξει μια selfie

Στην συνέχεια κοινοποίησε την φωτογραφία σε Facebook, Instagram και Twitter προτρέποντας το κοινό να ψηφίσει εναντίον του Εθνικού Μετώπου στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών του Δεκεμβρίου.

«Ας ψηφίσουμε όλοι αύριο για να τους αποτρέψουμε. Για να διατηρηθεί η αδελφική Γαλλία» ήταν το μήνυμα που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και πολύ γρήγορα κέρδισε δεκάδες χιλιάδες likes και retweets.
Την επόμενη ημέρα το Εθνικό Μέτωπο δεν κατάφερε να κερδίσει στις εκλογές.

Ο Λεπέν δήλωσε για την φωτογραφία πως «ζημίωσε την εικόνα του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα του κόμματος με επικεφαλής της Μαρίν» έγραψε το περιοδικό Public, που αποκάλυψε τα σχέδια του βετεράνου για την επικείμενη μήνυση.

Ο ίδιος ζητά 50.000 ευρώ από τον χορευτή αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Απαιτεί από τον Μπραχίμ να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Λεπέν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Και αν η συγνώμη δεν δοθεί σύντομα, απειλεί να τον μηνύσει με 10.000 ευρώ για κάθε μέρα που καθυστερεί την συγνώμη.
Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται για τις 22 Ιανουαρίου.

Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.