Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Αγνώριστη η Sharon Stone χωρίς μακιγιάζ!


Τροφή για σχόλια έδωσε με μια της μόνο φωτογραφία στο instagram η 57χρονη Sharon Stone. Η ηθοποιός πόζαρε με φόρμες, αμακιγιάριστη και πολύ ...




φωτεινή. Τόσο που πολλοί κακοπροαίρετοι έσπευσαν να πουν πως έχει σβήσει τις ρυτίδες του προσώπου της. Και η αλήθεια είναι πως σου χρειάζεται αρκετή ώρα να κοιτάς αυτή τη φωτογραφία για να καταλάβεις για ποια πρόκειται. Η ίδια ωστόσο, αν και αποτέλεσε σύμβολο του σεξ έχει διαφορετική άποψη για το τι είναι σέξι...
«Γνωρίζω πως ο πισινός μου μοιάζει με τηγανίτες αλλά δεν προσπαθώ να είμαι η ομορφότερη στον κόσμο. Κάποια στιγμή αναρωτιέσαι «Τι είναι πραγματικά σέξι;». Δεν είναι μόνο οι ανόρθωση του στήθους. Είναι να είσαι παρών και να περνάς καλά και να σου αρέσει ο εαυτός σου αρκετά για να σου αρέσει κι ο άλλος που είναι μαζί σου» είχε πει σε συνέντευξη της το περασμένο καλοκαίρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.