Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είχαν ζητήσει την παρέμβαση του Στρατού στα Δεκεμβριανά του '08


Λίγες ημέρες πριν την μαύρη επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, δύο χρόνια μετά τα Δεκεμβριανά του '08, έρχεται η επιβεβαίωση για όσα ψιθυρίζονταν εκείνες τις ημέρες, αλλά κανένα επίσημο χείλος δεν επιβεβαίωνε. Δύο χρόνια μετά, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης, Προκόπης Παυλόπουλος…

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

μιλώντας τώρα στην κρατική τηλεόραση και στην εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου με θέμα τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου και τα όσα ακολούθησαν, παραδέχεται ότι είχε προταθεί (χωρίς να διευκρινίζει από ποιος) την επιβολή στρατιωτικού νόμου!
Η αντίδραση  είχε έρθει από την ίδια την τότε στρατιωτική ηγεσία και ειδικά τον τότε Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ.Γράψα, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το πράσινο φως να βγει ο Στρατός στους δρόμους. Εδώ βέβαια καταδεικνύεται για πρώτη φορά δημοσίως ότι υπήρξε ενός είδους "πολιτική ανυπακοή" στις Ένοπλες Δυνάμεις να επέμβουν...

Εκείνο το βράδυ, από πολύ υψηλόβαθμο Στρατιωτικό είχε ακουστεί χαρακτηριστικά η φράση: «ας ψάξουν αλλού για μαλάκες και κορόιδα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.