Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Παραμένουν στο Δημόσιο με "μαϊμού" πτυχία!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης,ολοκλήρωσε την έρευνα με τα πτυχία μαιμού που χορηγήθηκαν από ιδιωτικά ΙΕΚ, και τα οποία αποτέλεσαν για εκατοντάδες νέους το διαβατήριο να διοριστούν στο δημόσιο, διαπιστώνοντας πολλές παρανομίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ Ι.Ε.Κ.



Το θέμα είχε αποκαλυφθεί το 2004, και αφορούσε πτυχία που χοηγούνταν αφειδώς... με το αζημίωτο κυρίως από ΙΕΚ της Άρτας και έπειτα των Ιωαννίνων. Μάλιστα στην Άρτα, "εγκέφαλος" του κυκλώματος ήταν πανεπιστημιακός των Ιωαννίνων, που σήμερα είναι στη σύνταξη.
Ήδη,το πόρισμα του Επιθεωρητή παραδόθηκε στην Υπουργό Παιδείας.
Σε αυτό, καταγράφονται με ακρίβεια οι παράνομες ενέργειες, κατονομάζονται οι υπεύθυνοι και εισηγείται η ανάκληση των τίτλων που είχαν εκδοθεί κατά προηγούμενα σχολικά έτη και είχε αποδειχθεί γι' αυτούς η ύπαρξη παρατυπιών.

Τα ΙΕΚ που χορηγούσαν "μαϊμού" πτυχία είναι όλα ιδιωτικά:
- ΙΕΚ Άρτας - εκεί είχε στηθεί το μεγάλο φαγοπότι
- ΙΕΚ Ιωαννίνων
- ΙΕΚ Λαρίσης
-ΙΕΚ Τρικάλων

Ο αριθμός των "μαϊμού" πτυχιούχων που εργάζονται κανονικά στο δημόσιο ανέρχονται σύμφωνα με το πόρισμα σε χιλιάδες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.