Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Το "τρίδυμο" που εξάρθρωσε τη 17Ν και πάλι μαζί

Συνεργάστηκαν πολύ στενά το 2002 και η από κοινού προσπάθεια απέδωσε καρπούς. Μαζί εξάρθρωσαν την 17Ν και τον ΕΛΑ, κλεινοντας τον πρώτο κύκλο της τρομοκρατίας στη χώρα μας. Τώρα βρίσκονται και πάλι μαζί. Σύμφωνα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ




με το ΦΕΚ θέση ειδικού συμβούλου στο νέο υπουργείο έχουν αναλάβει ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Φώτης Νασιάκος αλλά και ο Εισαγγελέας Ιωάννης Διώτης. Ο πρώην Αρχηγός μετά την αποστρατεία του τοποθετήθηκε επι Βουλγαράκη σύμβουλος Ασφαλείας στο υπουργείο Ναυτιλίας, αλλά με την έλευση Διαμαντίδη στον Πειραιά η συνεργασία λύθηκε.
 Ο Εισαγγελέας Γιάννης Διώτης παραιτήθηκε από το σώμα μετά το ατυχές περιστατικό με τον γιο του, που τον Δεκέμβριο του 2009, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από τον έβδομο όροφο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. στην Κατεχάκη, θέλοντας να τιμωρήσει τον ευατό του, επειδή είχε πει ψέματα στην μητέρα του ότι είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στην νομική σχολή. Ο νεαρός είχε τοποθετηθεί νομικός σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. O κ. Διώτης διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο , μαζί με τον Φώτη Νασιάκο στην EΛ.AΣ., στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι της τρομοκρατίας στη χώρα μας, «κτίζοντας» τις δικογραφίες για τα μέλη της 17και του EΛA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.