Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τον λήστεψαν 8 φορές σε έναν μήνα

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Σε απόγνωση βρίσκεται ένας 40χρονος ασφαλιστής, του οποίου διέρρηξαν 7 φορές σε έναν μήνα το γραφείο του και χθες το βράδυ ένοπλοι εισέβαλαν και στο σπίτι του, στο Ασπρόπυργο, ενώ βρισκόταν ο 5χρονος γιος του…



με την γιαγιά του. Οι αδίστακτοι ληστές, έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο σπίτι ενώ το μικρό παιδί έβλεπε τηλεόραση με την γιαγιά του. Οι αδίστακτοι κακοποιοί έπιασαν την ηλικιωμένη γυναίκα, που προσπάθησε να προστατέψει τον εγγονό της. Εκείνος άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Κάποια στιγμή, στο πανικό που ακολούθησε ο ανήλικος πάτησε το μπουτόν της γκαραζόπορτας, νομίζοντας ότι είναι του συναγερμού. Ακούγοντας οι ληστές την πόρτα να ανοίγει, νόμισαν ότι έμπαινε ο 40χρονος στο σπίτι κι έτσι τράπηκαν σε φυγή.

Ο άτυχος άνδρας, πλέον φοβάται ακόμη και για τη ζωή του ιδίου και της οικογένειάς του, στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου, όπου μένει, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά: «είμαστε στο έλεος των συμμοριών αθίγγανων και ρωσοπόντιων».
Η ατυχία του άνδρα δεν έχει τέλος. 7 φορές τον περασμένο μήνα έχει πέσει θύμα ληστείας στο γραφείο του, έχοντας υποστεί οικονομική ζημία άνω των 70.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.