Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"Έσβησε" χωριό από τις πλημμύρες στα Γιάννενα

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ"


Για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες, ημέρες δοκιμάζεται ο νομός των Ιωαννίνων από τις πλημμύρες. Στο κέντρο της πόλης, δύο περιοχές έχουν πνιγεί στο νερό ενώ αυτή τη στιγμή εκκενώνεται το χωριό…

Μουζακαίοι. Το πνευματικό κέντρο έχει γκρεμιστεί από τα ορμητικά νερά και τμήμα του έχει παρασυρθεί… ταξιδεύοντας προς το κτίριο του Δημαρχείου. Εδώ και δύο ώρες έχει τεθεί σε κατάσταση εκτάκτου συναγερμού όλος ο νομός, ενώ ήδη έχει μπει σε εφαρμογή και το σχέδιο «Ξενοκράτης».
Μεγάλα προβλήματα με τις πλημμύρες αντιμετωπίζει και το Μέτσοβο, όπου σε τμήματα που δρόμου έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις.

Μες στην πόλη, τα μεγαλύτερα προβλήματα εστιάζονται στα Καρδαμίτσια (όπου βρίσκεται και το νοσοκομείο «Χατζηκώστα»), στα Σεισμόπληκτα και στα Κάτω Μάρμαρα. Η στάθμη του νερού σε μερικές περιπτώσεις ξεπερνάει το μισό μέτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.