Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν στην Ελλάδα καταζητούμενοι με Διεθνή Εντάλματα

Τέσσερα άτομα, για τα οποία εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, είχαν επιλέξει την χώρα μας ως προορισμό για να περάσουν ξέγνοιαστα το υπόλοιπο της ζωής τους, όμως...



σε συνεργασία με την Ιντερπόλ αλλά και τις αρμόδιες Ευρωπαϊκές Κρατικές Αρχές συνελήφθησαν, σε διάφορα σημεία της χώρας. Αναλυτικά:

- Χθές, στις 2 τα ξημερώματα, στα Καμίνια, συνελήφθη  36χρονος Ρουμάνος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για κλοπή.
- Την Τρίτη, στις 16.40, συνελήφθη 23χρονος Πολωνός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Πολωνικών Αρχών, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

- Χθες, στις 8.45 το πρωί, στα Τρίκαλα συνελήφθη 42χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Γερμανικών Αρχών, για παρακρατήσεις και παράνομες πιστώσεις παροχών υπαλλήλων. 

- Δύο ώρες αργότερα, στις 10.40, στο Λουτράκι, συνελήφθη 26χρονος Ρουμάνος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών, για παράνομη κατακράτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.