Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ποιός μεγαλογιατρός συνελήφθη επειδή δεν έκοβε αποδείξεις;

Γνωστός ενδοκρινολόγος-χειρούργος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ασθενή,ότι δεν του έκοψε απόδειξη έπειτα από χειρουργική επέμβαση σε πασίγνωστο ιδιωτικό θεραπευτήριο στα νότια προάστια.Πρόκειται για τον...


 Π.Γούση ο οποίος οδηγήθηκε μάλιστα ,χθες ,στην εισαγγελία πλημμελειοδικών.

Από την  έρευνα της  ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως ο γιατρός είχε πραγματοποιήσει κατά το παρελθόν εγχειρήσεις σε δύο ασθενείς και είχε λάβει το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ για την κάθε περίπτωση, ωστόσο οι αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που είχε εκδώσει, ήταν ύψους (150) ευρώ η καθεμία.

Ο συλληφθείς γιατρός όπως προέκυψε, δεν είχε εκδώσει τις απαραίτητες αποδείξεις για το σύνολο των χρημάτων που είχε λάβει ως αμοιβές, για την πραγματοποίηση εγχειρήσεων και συνελήφθη για φοροδιαφυγή και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας συνελήφθη.

Ο συλληφθείς γιατρός με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.