Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

"Η μαφία χρηματοδοτούσε την Ντόρα και τον Κακλαμάνη"

Φορερά πράγματα για την χρηματοδότηση δύο πολιτικών αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο φερόμενος ως εγκέφαλος της "μαφίας των ακινήτων" που στις τάξεις της είχε πιστά μέλη δικηγόρους και δικαστές. Λέει ότι αυτοί χρηματοδοτούσαν και τον Κακλαμάνη και την Ντόρα...



“Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τα μέλη της οργάνωσης έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Νικήτα Κακλαμάνη και την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη είναι αδελφική φίλη της αδελφής του αρχηγού του κυκλώματος”. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, βασικός μάρτυρας της υπόθεσης του παράνομου κυκλώματος που με διάφορες απάτες υπεξαιρούσε ακίνητα μεγάλης αξίας σε πλειστηριασμούς.

Οπως λέει, έχει ήδη καταθέσει στη δικαιοσύνη οτι "η οργάνωση έδωσε κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2006 το ποσό των 150.000 ευρώ για την εκστρατεία του κ. Κακλαμάνη". Επίσης, όπως λέει επικαλούμενος μέλη του κυκλώματος, "η οργάνωση ήθελε να πετύχει την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του καφέ της πλατείας Συντάγματος σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και για να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του δήμου, έδωσε οικονομική ενίσχυση επι δημαρχίας της κυρίας Μπακογιάννη". Το ποσό της χρηματοδότησης, συμπληρώνει, καταβλήθηκε εξ ημισείας απο την οργάνωση και τους επιχειρηματίες.

Στη συνέντυεξή του ο κ. Παπασκευόπουλος κάνει λόγο και για “δεκάδες ονόματα δικαστών, η πλειονότητα των οποίων δικάζει στο Εφετείο, οι οποίοι διευκόλυναν την οργάνωση”. Υποστηρίζει επίσης ότι στο παράνομο κύκλωμα εμπλέκεται και ανώτατος δικαστικός τον οποίο η σπείρα αποκαλούσε “Τασούλη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.