Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ποιος τηλεαστέρας παίρνει αυτά τα λεφτά;

Σε ποιον υπέγραψαν τέτοια σύμβαση; Να από πού πρέπει να αρχίσετε να κόβετε! Μη νομίζετε ότι ξεχνάμε... ούτε ότι δεν έχουμε χαρτιά! Έχουμε πολλούς φακέλους για πολλούς... αστέρες. Ξέρετε σε ποιον ανήκει αυτή η σύμβαση... της πείνας;



Μα φυσικά στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τον άνθρωπο που παίρνει (κατά δήλωσην) τα μισά από τη Σεμίνα!!! Άρε καταραμένη φτώχεια!!!








Κάντε κλικ για μεγένθυση
Σε σχέση με την παραγωγή της Σεμίνας παίρνουμε τα μισά" δήλωσε ο μαχητής της γεννιάς του Πολυτεχνείου. "Επειδή πήγε καλά η εκπομπή βγήκαν και έλεγαν όλα αυτά. (...) Περιμένεις τα αρνητικά σχόλια, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο (...) Είναι πολύ φθηνή εκπομπή. Από αντίστοιχη εκπομπή ίδιας παραγωγής παίρνει κάτω από τα μισά. Σε σχέση με την παραγωγή της εκπομπής της Σεμίνας, παίρνουμε τα μισά"!!! Αυτά δήλωσε στις 7 Νοεμβρίου στην εκπομπή "10 με 1 Μαζί", των Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου.
Αριστερά, λοιπόν, βλέπετε τη σύμβαση με τα... ψίχουλα που παίρνει αυτό το αγνό παιδί του λαού. Αυτός ο άνθρωπος που αναγκάζεται να σκύβει το κεφάλι και ελέω οικονομικής κρίσης να διασκεδάζει τους τηλεθεατές σχεδόν... τσάμπα! Έλεος!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.