Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο υπόδικος Χρήστος Παναγόπουλος και... το κλάμα των εργαζομένων του ΣΚΑΪ

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο γενικός δ/ντης του ΣΚΑΪ, ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, κατηγορείται ότι "έφαγε" περίπου...



Διαβάστε ΜΟΝΟ στο Planet-Greece τα έργα και τις ημέρες του υπόδικου δ/ντή του ΣΚΑΪ



3 εκατ. ευρώ, όσο ήταν στην ΕΡΤ, επί ΝΔ. Σε βάρος του εκκρεμεί μήνυση για "ύποπτο φαγοπότι" όπου τα 3 εκατ. είναι μόνο όσα φαίνονται. Μόλις ανέβηκε η νέα κυβέρνηση βρήκε καταφύγιο στον ΣΚΑΪ, όπου ξεκίνησε με την πρώτη ευκαιρία, να επιβάλει τους... νόμους του εργασιακού μεσαίωνα στο προσωπικό του σταθμού.
Απαγόρεψε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να μπει στο κτίριο του ΣΚΑΪ, για να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι για τα σχέδιά του και πώς πρέπει να αντιδράσουν. Και οι "εργατοπατέρες" της ΕΣΗΕΑ, είπαν "yes master" κι αποχώρησαν. Χωρίς να φωνάξουν τον εισαγγελέα που εκείνη τη στιγμή ο Παναγόπουλος παραβίαζε το Σύνταγμα. Άφησαν τους εργαζόμενους στο έλεός του (ότι του έχει απομείνει από έλεος).
το χαρτί του αίσχους
Ο Παναγόπουλος, τους έβαλε ΟΛΟΥΣ μετά από αναίσχυντες πιέσεις, περιφέροντας το μαστίγιο των απολύσεων στους διαδρόμους, να υπογράψουν το χαρτί το αίσχους, όπου συνάδελφοι ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ!!! Έκλαιγαν πολύ εργαζόμενοι... αναγκάστηκαν να υπογράψουν το ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ για να μην απολυθούν. Δέχτηκαν να εργάζονται Σαββατοκύριακα, λαμβάνοντας μόνο την αποζημίωση των επιδομάτων (δηλαδή, 75% μεροκάματο την Κυριακή+25% το Σάββατο) και να παίρνουν τις ημέρες που εργάστηκαν ως ρεπό! Όλα αυτά, μαζί με το 10% μείωση των μισθών, σημαίνουν 25% κάτω ο κάθε εργαζόμενος στις μηνιαίες του απολαβές!

Κι όμως, αυτόν τον "Παναγόπουλο" (μεγάλη βρισιά πλέον αυτή η λέξη) δε δέχτηκε ο Σόμπολος να τον διαγράψουν από την ΕΣΗΕΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.