Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Στο δόκανο του ΣΔΟΕ ο Λάκης Γαβαλάς


Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ μπήκαν οι επιχειρήσεις του Λάκη Γαβαλά σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" και μάλιστα ήδη έχει καταγραφεί φοροδιαφυγή ύψους 5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται...

για ποσό που προέρχεται από τη μη καταβολή ΦΠΑ του τρέχοντος έτους.
Μετά τον έλεγχο στα βιβλία των επιχειρήσεων, ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε σε πρώτη φάση να καταβάλει 1 εκατ. ευρώ ως μέρος των χρεών του. Ο Λάκης Γαβαλάς πλήρωσε το αρχικό ποσό που αντιστοιχεί στο 20% του συνολικού χρέους του προκειμένου να μην έχει ακόμα μεγαλύτερες κυρώσεις, καθώς ο νόμος προβλέπει ότι σε περιπτώσεις φοροδιαφυγής άνω των 300.000 ευρώ διατάσσεται δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας και των μετοχών αυτής.
«Πράγματι υπήρχε ένα θέμα με την εφορία συνολικού ύψους 5.000.000 ευρώ. Ο κ.Γαβαλάς αποδέχθηκε το χρέος και προχώρησε σε ρύθμιση προκειμένου να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του» λένε στο Πρώτο Θέμα συνεργάτες του επιχειρηματία και προσθέτουν: «Ουσιαστικά το πρόβλημα προέκυψε καθώς κάποιοι πελάτες δεν πλήρωναν, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αδυνατεί να συγκεντρώσει και να καταβάλει το ποσό στο κράτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.