Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

"Οι μετατάξεις είναι προσλήψεις... Απολύστε κόσμο τώρα"

ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΤΡΟΪΚΑ

Απολύσεις εδώ και τώρα στον δημόσιο τομέα, ζητούν οι εκπρόσωποι της Τρόικας, διαφορετικά θα εισηγηθούν το μπλοκάρισμα των επόμενων δόσεων για την αποπληρωμή των χρεών. Το πιο ανατριχιαστικό...



είναι το γεγονός ό,τι θεωρούν τις μετατάξεις υπαλλήλων ως προσλήψεις, που δεν διορθώνουν το πρόβλημα αλλά διογκώνουν τα χρέη του δημοσίου σε κάποιες περιπτώσεις, ασχέτως αν πετυχαίνεται η εξυγείανση κάποιων δημόσιων ΔΕΚΟ.

Πλέον, με δεδομένο ότι οι στόχοι του μνημονίου ξέφυγαν, και ας διαβεβαίωναν περί του αντιθέτου οι αρμόδιοι υπουργοί,το θέμα των απολύσεων μπήκε επιτακτικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να ελιχθεί μέσω μετατάξεων όμως οι εκπρόσωποι της τρόικας ήταν ανένδοτοι : "Τις μετατάξεις τις θεωρούμε προσλήψεις ''. Πώς μεταφράζεται αυτό πολύ απλά; Ό,τι εάν θέλει η κυβέρνηση να προσλάβει νοσοκόμους είτε θα πρέπει να απολύσει αντίστοιχο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων είτε να ''βαφτίσει'' για παράδειγμα "νοσοκόμους" το πλεονάζον προσωπικό από οδηγούς στα τρόλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.