Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ελεγκτές "ξεσκονίζουν" τις επιδοτήσεις επιχειρήσεων

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πιάνουν... στασίδι σε λίγες ημέρες δύο ελεγκτές δημόσιας διοίκησης βάζοντας στο μικροσκόπιο των ερευνών όλες τις επιδοτήσεις...


που έχουν δοθεί τα τελευταία χρόνια σε επιχειρήσεις, κυρίως στην πόλη της Πάτρας. Το Σώμα Ελεγκτών έχει ήδη λάβει γνώση των ύποπτων φακέλων για τις επιδοτήσεις που έχουν κριθεί παράνομες. Παρόλα αυτά αποφασίστηκε η έρευνα να διευρυνθεί κι έτσι κρίθηκε απραίτητος ο επιτόπιος έλεγχος όλων των βιβλίων και φακέλων που βρίσκονται στην Περιφέρεια. Από τον μέχρι στιγμής έλεγχο έχουν βρεθεί ύποπτες 2 επιδοτήσεις ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που εισπράχθηκαν... δύο φορές, από επιχειρηματίες της Πάτρας.Εκτιμάται,όμως, ότι υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που δεν έχουν ανακαλυφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.