Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Στο σκαμνί για τα ομόλογα Δούκας - Τσιτουρίδης

Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την παραπομπή σε δίκη των Πέτρου Δούκα και Σάββα Τσιτουρίδη προτείνει το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο (μεγάλο φαγοπότι) των δομημένων ομολόγων. Ο Πέτρος Δούκας φωτογραφίζεται ως υπεύθυνος για...


την έκδοση του ομολόγου των 280 εκατ. ευρώ που αγοράστηκε από το ΤΕΑΔΥ, ενώ ο Σάββας Τσιτουρίδης ευθύνεται διότι δεν προέβη σε έλεγχο νομιμότητας των αγοραπωλησιών που έκανε το ταμείο.
Το ΚΚΕ αν και μιλά για διαχρονικές ευθύνες και των δυο μεγάλων κομμάτων και συμφωνεί σε σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Στο ίδιο μήκος τάσεται και ο ΣΥΝ. Το ΛΑΟΣ, κατά την πάγια τακτική του, είναι στο ναι μεν αλλά. Βλέπει παραγραφή των αδικημάτων (το ότι πληρώνει ο ελληνικός λαός τα δικά τους σφάλματα δεν τους απασχολεί και τόσο φαίνεται). Όσο για τη ΝΔ, έχει άλλες έγνοιες... το κόμμα της Ντόρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.