Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Το κόμμα του... λαού απολύει εργαζόμενους

Παραδέχθηκε μες στο ελληνικό κοινοβούλιο η γ.γ. του ΚΚΕ ότι η "τυποεκδοτική" η επιχείρηση του κόμματος που εκδίδει τον Ριζοσπάστη και τυπώνει πολλές μεγάλες εφημερίδες, όπως το "ΘΕΜΑ" και ο "Ελεύθερος Τύπος" ετοιμάζεται να κάνει απολύσεις εργαζομένων. Είχε το θράσσος η κα Παπαρήγα να πει μες στη βουλή...

ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ 
 



ό,τι «η "Τυποεκδοτική" δρα μέσα στον καπιταλισμό» και ότι πρόκειται για «επιχείρηση για να εκδίδουμε την εφημερίδα και τα έντυπά μας και για να μην εξαρτιόμαστε από τους άλλους». Απέδωσε τις απολύσεις στο γεγονός ότι έφυγαν πελάτες που έκαναν δικές τους μονάδες και έκανε γνωστό ότι η «Τυποεκδοτική» έχει σήμερα φέσια εκατομμυρίων ευρώ. «Οταν πέφτει η παραγωγή, η λύση είναι να νοικοκυρέψεις τα πράγματα», ήταν η δικαιολογία της κ. Παπαρήγα για τις απολύσεις και εξήγησε ότι το ΚΚΕ δεν ήθελε ούτε σύμπραξη ούτε εισαγωγή στο ΧΑΑ. Προσέθεσε ακόμη ότι το ΚΚΕ δέχτηκε πρωτοφανή επίθεση από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ και πως αυτό προκάλεσε φόβο σε ενδεχόμενους πελάτες.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τα Χριστούγεννα 40 εργαζόμενοι θα δουν την πόρτα της εξόδου.  Φτού σας... υποκριτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.