Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εδώ μαθαίνετε ΜΟΝΟ αλήθειες

Εδώ διαβάζετε όλα όσα οι άλλοι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να σας πουν. Χωρίς συμφέροντα, χωρίς "υπαγορεύσεις", χωρίς "διαρροές". Με αντικειμενικότητα, υπευθυνότητα και ταχύτητα. Σας ενημερώνουμε ΠΡΩΤΟΙ για όσα συμβαίνουν. Δύναμή μας είναι οι πολίτες. ΕΣΕΙΣ. Σύντομα...



έρχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που θα κάνουν πολλούς όχι να χάσουν τον ύπνο τους απλά, αλλά να μην τους χωράει η γη! Ήδη ξεκινήσαμε. Γνωρίζουμε πολλά... ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ακόμα πιο θυμωμένοι και αποφασισμένοι. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ και η "περίοδος χάριτος". Κι αν δε το κατάλαβαν "κάποιοι" ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΥΤΕ... ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο planetgreece.blog@gmail.com, γράψτε μας την άποψή σας, την καταγγελία σας ή την καλημέρα σας. Είμαστε εδώ για ΕΣΑΣ. Είμαστε κομμάτι από ΕΣΑΣ.

Διαδώστε ΠΑΝΤΟΥ τη διεύθυνση... planet-greece.blogspot.com ... το Έγκυρο και Έγκαιρο Blog ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.