Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το... κόμμα του λαού "παίρνει κεφάλια" εργαζομένων

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 902 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ

Οι "εργατοπατέρες" απέδειξαν στα δύσκολα ότι ναι μεν έχουν "αριστερή" καρδιά αλλά φροντίζουν περισσότερο την "δεξιά" τσέπη τους. Ο ίδιος ο διευθυντής του 902 (μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ) ανακοίνωσε ότι κάθε μήνα θα απολύονται...



6 άτομα. Ο "εργατοπατέρας" και διευθυντής του 902, Τάκης Τσίγκας, ανακοίνωσε το "χριστουγεννιάτικο δώρο" του κόμματος στους εργαζόμενους ως απόφαση ειλημμένη και αδιαπραγμάτευτη (άλλωστε ποιος να μπει να κάνει απεργία στο κάτεργο, το ΠΑΜΕ;)! Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν ανέφερε ποια είναι η οροφή. Ο τελικός αριθμός των εργαζομένων, δηλαδή, που θα μείνουν άνεργοι. Και το επίσης εντυπωσιακό είναι ότι αυτό για το οποίο πολεμούν στον ΣΚΑΪ (να μην περάσει η μείωση του 10% στους εργαζόμενους από τον Αλαφούζο) πρώτοι το πέρασαν στον 902! Η περικοπή μισθών στα κομματικά μέλη έγινε μετά από "απόφαση" των μελών της ΚΟΒ του 902.

Αλλά και στον Ριζοσπάστη τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Και εκεί η ΚΟΒ "αποφάσισε" την αρχική μείωση των μισθών, χωρίς όμως το "κόμμα του λαού" να διευκρινίζει αν πρόκειτα να γίνουν και απολύσεις.

Και οι απολύσεις στην "Τυποεκδοτική" συνεχίζονται κανονικότατα.

Θαυμάστε εργατοπατέρες... καμία διαφορά από το ΜΠΑΤΣΟΚ και τη ΔΕΞΙΑ.

Εδώ και δύο μέρες τα γράφουμε αυτά, κι όμως ΚΑΝΕΙΣ, από τα άλλα μέσα δεν τολμάει να τα αναπαράγει (έστω και χωρίς το Planet-Greece βρε αδέρφια). Μόνο ΕΔΩ μαθαίνετε την αλήθεια. Διαβάστε ΕΔΩ και τις δηλώσεις στη βουλή της "εργατομάνας" Αλέκας. Καμαρώστε τους αριστερούς μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.