Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ιωάννινα: οι διαρρήκτες χτυπούν ακόμη και σχολεία

Τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια, σε σχολεία και μία εκκλησία, σε ένα διήμερο, έχει καταγράψει η αστυνομία στα Γιάννενα, δείχνοντας ότι η κατάσταση με την εγκληματικότητα έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις στην Περιφέρεια. 
Συγκεκριμένα...



στους Μουζακαίους Ιωαννίνων οι "ποντικοί" εισέβαλλαν σε σπίτι και αφαίρεσαν το ποσό 6.500 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε δημοτικό σχολείο της πόλης, κι αφού έσπασαν το παράθυρο (προξενώντας ζημιές 600ων ευρώ) αφαίρεσαν 35 ευρώ από το ταμείο.

Στον Πολύλοφο Ιωαννίνων άγνωστοι εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αποστόλου Πέτρου αφού έσπασαν το τζάμι του παραθύρου και αφαίρεσαν ένα μεταλλικό δοχείο που περιείχε το Άγιο Μύρο και 2 δισκάρια μετά του αστερίσκου, αντικείμενα αφιερωμένα στη λατρεία.

Το βράδυ του Σαββάτου, στόχος διαρρηκτών έγινε γυμνάσιο των Ιωαννίνων.  Αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο κατευθύνθηκαν προς το χώρο του κυλικείου, απ' όπου αφαίρεσαν ένα ηχοσύστημα αξίας τριακοσίων 300 ευρώ, τρόφιμα αξίας πεντακοσίων 500 ευρώ καθώς και 170 ευρώ σε κέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.