Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Νέα επεισόδια στο Λονδίνο από φοιτητές

ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Οι φοιτητές περικύκλωσαν βαν της αστυνομίας, το οποίο έσπασαν, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο του Λονδίνου. Αποχή από τα μαθήματα και συμμετοχή σε πορείες...



ακόμα και καταλήψεις έγιναν σε πανεπιστήμια, σχολεία και κολέγια σε μια πανεθνική ημέρα δράσης είναι τα αποτελέσματα της απόφασης της κυβέρνησης "Τόρις - Φιλελεύθερων Δημοκρατών" που περιλαμβάνει τον τριπλασιασμό σχεδόν των διδάκτρων στις 10.500 ευρώ το έτος, από τα 4.000 ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος.

Την ίδια ώρα, που οι Αρχές του Λονδίνου "βλέπουν" Έλληνες αντιεξουσιαστές, ως εμπνευστές ή παρακινητές των επεισοδίων, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε συναγερμό για την μεγάλη συγκέντρωση και πορεία που έχουν εξαγγείλει 4 διαφορετικές οργανώσεις αντιεξουσιαστών, στα Προπύλαια, στις 7.00 το απόγευμα, με πορεία στη Βουλή. Ο λόγος της πορείας είναι η διαμαρτυρία ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και των όρων του "μνημονίου" που έχει επιβάλει η Τρόικα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.