Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Μαζικές επιθέσεις ληστών με μαχαίρια

Δε διστάζουν ακόμη και να καρφώσουν το μαχαίρι στα θύματά τους προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα τους ή λίγα ευρώ και να εξαφανιστούν. Τρεις πολύ σοβαρές ληστείες με μαχαίρι σημειώθηκαν το μεσημέρι, σε μόλις 50 λεπτά!
Στην Κηφισιά...



στις 13.14, στη Χαριλάου Τρικούπη 58, 2 ληστές, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ακινητοποίησαν στο φανάρι τον οδηγό οχήματος με μαχαίρι και του πήραν την τσάντα που περιείχε 2.500 ευρώ.

Στις 13.39, στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Μοσχάτου, 2 αλλοδαποί, αφού χτύπησαν μία γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο, της αφαίρεσαν την τσάντα της που περιείχε 500 ευρώ, προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα. Η γυναίκα μετέβη σε νοσοκομείο για παροχή βοηθειών. 

Στις 14.09, στην οδό Λιοσίων, στις Αχαρνές, 3 άτομα,με την απειλή μαχαιριού, λήστεψαν ιδιοκτήτη φαρμακείου, αρπάζοντας 700 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.