Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πράσινο φως για το γήπεδο της ΑΕΚ

Πράσινο φως να προχωρήσει στα έργα ανέγερσης νέου γηπέδου στη Φιλαδέλφεια,έδωσε στον Σταύρο Αδαμίδη, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Θ. Μωραΐτης, με την προϋπόθεση ότι δε...



θα προκύψουν περιβαλλοντικά προβλήματα. Ο Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον πολιτικό μηχανικό, Στέλιο Αγιοστρατίτη, τον βουλευτή, Γιάννη Βούρο, και άλλα στελέχη της ομάδας και της Ερασιτεχνικής συναντήθηκαν με τον υφυπουργό, μετά από πρόσκληση του τελευταίου προκειμένου να δωθούν κάποιες διευκρινήσεις που ζήτησε ο κ. Μωραϊτης πάνω στο πλάνο που έχει κάνει η ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό έφερε έναν «αέρα» αισιοδοξίας στην Ένωση, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης μετά από την συνάντηση:

«Είχαμε καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.