Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΗΔΙΑ: Τραγουδιστές με καταθέσεις εκατ. ευρώ σε Off Shore

Τούβλα εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν οι άνδρες του ΣΔΟΕ σε υπεράκτιες εταιρείες (off shore) να έχουν κρύψει 17 πολύ γνωστοί έλληνες τραγουδιστές. Η φοροδιαφυγή...



σύμφωνα με τα όσα μας είπε πηγή, "είναι ασύλληπτη". Πρωτοκλασάτα ονόματα, μετά το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους, βρέθηκαν να έχουν βγάλει μεγάλα ποσά στο εξωτερικό ή να έχουν επενδύσει, επίσης μεγάλα ποσά, σε Ferrari και κότερα, τα οποία όμως ανήκουν σε  off shore εταιρίες (εικονικές ως επί τω πλείστον με μηδενικές κινήσεις).

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η περίπτωση μεγάλου βάρδου του λαϊκού ρεπερτορίου, ο οποίος έχει σκάφος που το έχει δηλώσει και πληρώνει κι όλους τους φόρους κανονικά, όμως έχει κι άλλο ένα... κρυφό, σε άλλο όνομα. Και δε μιλάμε για... βάρκα αλλά για 20μετρο κότερο! 600.000 ευρώ θα του 'ρθει να πληρώσει τώρα πρόστιμο!

Όμως, στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται και επιχειρηματίες, αφού το "κόλπο" με τα λουλούδια και τις γκαρνταρόμπες φαίνεται ότι έχει πολύ ψωμί! Εκεί μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά φοροδιαφυγής!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.