Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Κατακρεούργησε με ψαλίδι το πρόσωπο 18χρονης, που ανάγκασε να βγει στην πορνεία


Ο 45χρονος Βούλγαρος μαστροπός, που συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη, επιτέθηκε με ψαλίδι σε 18χρονη που εξέδιδε επειδή τόλμησε να ...


προσπαθήσει να ξεφύγει από τον εφιάλτη που ζούσε.
Από τον Νοέμβριο ζει τον δικό της Γολγοθά η 18χρονη, όταν ο 45χρονος την κατακρατούσε με την χρήση βίας σε διαμέρισμα στην πόλη της  Πάτρας και την εξέδιδε στην πορνεία, παρά τη θέλησή της,  παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα.
Μέχρι και με 10 διαφορετικούς πελάτες σε μία ημέρα την ανάγκαζε να πηγαίνει, αποκομίζοντας τεράστια χρηματικά ποσά, δίνοντας στην ίδια… ψίχουλα.
Πριν από λίγες μέρες η νεαρή κατάφερε να διαφύγει και έφτασε μέχρι τις Σέρρες.
 Ο 45χρονος, μετά από επίμονες αναζητήσεις, κατάφερε να την εντοπίσει. Την απήγαγε και την οδήγησε με την βία σε σπίτι στην Σταυρούπολη Θεσ/νίκης όπου της επιτέθηκε με ψαλίδι προκαλώντας της σοβαρές βλάβες στο πρόσωπο. Η 18χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.