Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

25 στημένα ματς βρήκε ο ΟΠΑΠ στην Ελλάδα!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ

Τα τούβλα με τα ευρώ έπεφταν... βροχή! Ομάδες που έστηναν αγώνες και έβγαζαν είτε χρηματιζόμενες είτε ποντάροντας, κόντρα στα προγνωστικά, τεράστια ποσά στο στοίχημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Ο ΟΠΑΠ



Οι ύποπτοι αγώνες που βλέπει στο πόρισμά του ο ΟΠΑΠ, στη σχετική έρευνα που έκανε, είναι:
- Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα: 0-3 (αγώνας κυπέλλου)
- Εθνικός Αστέρας - Πιερικός: 1-2 (Β' Εθνική)

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα, στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα, το περίεργο είναι τα πονταρίσματα που παίχτηκαν και η χρονική τους στιγμή. Παρατηρήθηκε, από τον ΟΠΑΠ, ασυνήθιστα αυξημένο ποντάρισμα μεταξύ 45ου και 70ού λεπτού κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-1. Παίχτηκαν υπέρογκα ποσά στο over (3 ή περισσότερα γκολ συνολικά). Πραγματικά το τελικό 0-3 (με γκολ του Ονουάτσι στο 81’ και στο 85’) «πλήρωσε» όσους πόνταραν. Αλλά και ο ΟΠΑΠ παρατήρησε μεγάλη κινητικότητα σε αυτό το παιχνίδι, στο οποίο παίχτηκαν 158.000 ευρώ και τελικά πληρώθηκαν 382 χιλιάδες!

Το άλλο ύποπτο παιχνίδι, μεταξύ Εθνικού Αστέρα και Πιερικού στις 15/11/2009, συζητήθηκε πολύ, γιατί μετά τη νίκη της ομάδας της Κατερίνης με 2-1, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης, εξέφρασε την άποψη ότι το παιχνίδι δεν ήταν «καθαρό». Η UEFA χαρακτήρισε αυτό το παιχνίδι «σοβαρά ύποπτο» και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας των Σερρών κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στην Εισαγγελέα πρωτοδικών Π. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.