Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Όλα τα λεφτά... η αγγελία για στριπτίζ 30χρονου


Σπάει κόκκαλα η αγγελία Πατρινού στο Διαδίκτυο, με την οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην προσφέροντας πριβέ στριπτίζ σε γυναίκες, το πολύ έως…



 30 ετών!
Όπως προκύπτει από την αγγελία που έβαλε, η κρίση σε συνδυασμό με το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, έσπρωξαν τον συγκεκριμένο Πατρινό στην απόφαση να προσφέρει πριβέ στριπτίζ. Συγκεκριμένα, με την αγγελία του δηλώνει ότι κάνει στριπτίζ (και όχι μόνο) σε όποια γυναίκα θέλει ή ακόμη και σε γυναικοπαρέες, φυσικά με το αζημίωτο.

Αναλυτικά, στην αγγελία του ο Πατρινός αναφέρει τα εξής: «Έχω σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και κάνω στριπτίζ σε γυναίκες από 18 έως 30. Μπορείς να ζητήσεις τα πάντα. Τελ....νω μπροστά σου, η αμοιβή μου είναι 100 ευρώ για 2 ώρες. Δέχομαι και παρέες γυναικών». (dete)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.