Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

30 απολύσεις από το ΚΚΕ... το κόμμα των καπιταλιστών

Ντροπή! Η... κυρία που βλέπετε αριστερά είναι η Αλέκα Παπαρήγα, που κόπτεται για τα δικαιώματα των εργατών. Και ο... κύριος αριστερά είναι ο Παναγιώτης Ράμμος...



συνδικαλιστής δημοσιογράφος, κόκκινος κονδυλοφόρος, που όποτε γινόταν κάτι σε κάποιοι μέσο ενημέρωσης έλεγε μέχρι και τους προϊσταμένους τους να βουτήξουν οι εργαζόμενοι για να κατεβάσουν σε απεργία τα "μαγαζιά".
Τώρα, που η "τυποεκδοτική", ο "902" και ο "Ριζοσπάστης" απέλυσαν 30 άτομα (με τη σύμφωνη γνώμη του ΚΚΕ), ο... κύριος αυτός έκανε την πάπια. Έστειλε μία επιστολή, το κομματόσκυλο και... τέλος! Έτσι διεκδίκησε τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Όσο για τις απολύσεις... το ΚΚΕ λέει ότι είναι αναγκαίες, λόγω κρίσης. Όπως εύστοχα, όμως, είπε κάποιος εργαζόμενος "αφού είναι λόγω κρίσης, να μου πληρώσετε και τα 10 χρόνια που ο πατέρας μου δούλευε μες στο κάτεργό σας, ΔΩΡΕΑΝ, για το κόμμα και... τον λαό! Γιατί έτσι έδειχνε ότι ήταν γνήσιος και ειλικρινής κομμουνιστής".

Και φανταστείτε, το ΠΑΜΕ καλεί σε πορεία ενάντια στο ΔΝΤ, την ΕΕ και τις απολύσεις, μεθαύριο Πέμπτη....

Ουστ υποκριτές....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.