Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

4 ένοπλες ληστείες σε 20 λεπτά!

Τη στιγμή που στην Αθήνα η αντιτρομοκρατική "όργωνε" όλες τις περιοχές προβαίνοντας σε συλλήψεις, προσαγωγές υπόπτων και εφόδους σε γιάφκες και σπίτια, οι ληστές αλώνιζαν...



χτυπώντας αδιακρίτως.
Στις 7.10, χθες το βράδυ, στον Άλιμο, άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά ανέβηκε σε σκουτεράκι, όπου τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στις19.14, στη Λυκόβρυση, 4 άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή. Ακολούθως οι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν και από πελάτισσα του καταστήματος όσα χρήματα είχε επάνω της. Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψαν.

Στις 19.32 στις Αχαρνές, 1 άτομο εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλου, αποπειράθηκε ν’ αφαιρέσει τα χρήματα του ταμείου. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έβλαε τις φωνέςμε απότέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγεί. Βγαίνοντας από το μαγαζί, ο δράστης, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμεναν 2 συνεργοί του κι εξαφανίστηκαν.


Ένα λεπτό αργότερα, στις 19.33, στο Καματερό, 2 άγνωστοι εισήλθαν σε φαρμακείο, και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν τα χρήματα του ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.