Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Αποχωρεί και ο Γιαννίκος από το ALTER;

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗ "MODERN TIMES";

Ο Κώστας Γιαννίκος, ο συνέταιρος του Γιώργου Κουρή, στο Alter, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου! Η προσωρινή δέσμευση του 50% των περιουσιακών του στοιχείων από το ΣΔΟΕ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ




εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχει προς το κράτος και ασφαλιστικούς φορείς το κανάλι, αλλά και την κίνηση του Κουρή να δημιουργήσει το "Kontra Channel" απαξιώνοντας σιγά αλλά μεθοδικά το ALTER, φαίνεται ότι έχει δυσαρεστήσει τον ίδιο και μάλιστα σκέφτεται πολύ σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο της αποχώρησης.
Έκανε κινήσεις, μέσω φίλων του επιχειρηματιών, να βρει ρευστό και να εξαγοράσει το ποσοστό του κεφαλονίτη αλλά μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειές του έχουν πέσει στο κενό.

Εν των μεταξύ, πρόβλημα υπάρχει και στους "Modern Times", την εκδοτική εταιρεία του Γιαννίκου, που εκδίδει τα "ζουζούνια" και πολλά πολλά άλλα βιβλία που διαφημίζονται συχνά πυκνά από τη συχνότητα του ALTER. Διαβάστε, χωρίς περικοπές, αυτούσια την καταγγελία εργαζόμενου στους "Μοντέρνους Καιρούς" του Κώστα Γιαννίκου:

"ΣΗΜΕΡΑ 30/11/2010 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ MODERNTIMES ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ AEBE ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ...
Σήμερα 30/11/2010 η εταιρεία MODERN TIMES ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΕΒΕ που εδρεύει στη Βούλα στην οδό Παπανδρέου 1 δεν πλήρωσε τους εργαζομένους της ως όφειλε και αυτό πιθανόν να είναι η αρχή. Μία εταιρεία του Κώστα Γιαννίκου με παρουσία σε πολλούς χώρους όπως η τηλεόραση ALTER που και αυτή έχει ακόμα απλήρωτους εργαζόμενους http://www.infoblog.gr/?p=50498 στις εκδόσεις MODERN TIMES στον χώρο της δισκογραφίας με την LYRA,MBI,EROS,WARNER,LEGEND, κ.α. με καμιά δεκαριά ραδιοφωνικούς σταθμούς και με άλλες τόσες θεατρικές αίθουσες. Η εταιρεία έχει πάνω από διακόσιους εργαζόμενους και φυσικά καταλαβαίνετε την αγωνία για αυτούς και τις οικογένειες τους. Αυθαίρετα και χωρίς προειδοποίηση έγινε παρακράτηση του μισθού των εργαζομένων με τους λογαριασμούς τις υποχρεώσεις προς τις τράπεζες και όλα τα έξοδα να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε μια εταιρεία που κατά τα άλλα δεν δείχνει να βρίσκεται σε ζημιογόνο κατάσταση να αφαιρεί το δικαίωμα του να εργάζεσαι και να πληρώνεσαι έστω και με ότι κι’ ότι μισθούς.
Παρακαλώ όπως προωθήσετε το μήνυμα αυτό σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε μιας και από ότι φαίνεται το κράτος θα κάνει τα στραβά μάτια μην τυχόν και του τραβήξει τα αυτιά ο μεγαλοκαναλάρχης Κώστας Γιαννίκος.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.