Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Διάσημη τραγουδίστρια χρωστά εκατομμύρια!

Από τους μεγαλύτερους φοροφυγάδες θεωρείται πασίγνωστη τραγουδίστρια...


που αναστατώνει τόσο το κοινό με τα τραγούδια της όσο και με την "sexy" εμφάνισή της. Ο λόγος για την Jennifer Lopez η οποία χρωστά 3,4 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η «πληθωρική» JLo και ο σύζυγός της, Marc Anthony, ανήκουν στους επώνυμους που δεν έχουν πληρώσει δεκάρα τσακιστή στην εφορία της Νέας Υόρκης, η οποία -φυσικά- έχει κάνει τον λογαριασμό και περιμένει την εξόφλησή του.
Όπως γράφεται, το ζευγάρι χρωστά 1,8 και 1,6 εκατομμύρια δολάρια επειδή δεν έχει πληρώσει τους φόρους που αναλογούν!
Εκπρόσωπος του ζεύγους δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο, ενώ η είδηση προκαλεί σάλο καθώς Jennifer και Marc δεν συγκαταλέγονται στα φτωχαδάκια της showbiz.
Κι αν η 41χρονη τραγουδίστρια δεν κάνει τις πωλήσεις που έκανε παλιότερα, να 'ναι όμως καλά το «American Idol» στην κριτική επιτροπή του οποίου συμμετέχει έναντι αδράς αμοιβής! 
Και φυσικά ο σύζυγός της Marc Anthony θεωρείται ο πιο ακριβοπληρωμένος καλλιτέχνης της salsa παγκοσμίως! Βέβαια να μην ξεχάσουμε ότι ο τραγουδιστής το 2007 πλήρωσε πρόστιμο 2,5 εκατομμύρια επειδή «ξέχασε» να πληρώσει τους φόρους 4 ετών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.