Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Παραλίγο να πλήξει δεύτερη τραγωδία την οικογένεια του Σωκράτη

Παραλίγο, για δεύτερη φορά φέτος, η οικογένεια Γκιόλια να βυθιστεί στο πένθος. Η ατυχία δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά, ο αδελφός του Σωκράτη, Περικλής...



έπεσε θύμα τροχαίου και εγκατάλειψης από ασυνείδητο οδηγό, στο Αγρίνιο.

Παραμονές Χριστουγέννων, ο Περικλής Γκιόλιας, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο ασυνείδητου οδηγού, παραμονές Χριστουγέννων, στο Αγρίνιο, στην οδό Αγγελοκάστρου, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Ο ασυνείδητος 22χρονος τσιγγάνος, οδηγός του αγροτικού οχήματος, εμφανίστηκε μόλις χθες το απόγευμα, 3 ημέρες μετά - προφανώς για να ξεφύγει από την αυτόφωρη διαδικασία - με τον δικηγόρο του, στο τμήμα του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

«Απογευματινές ώρες της 27-12-2010 προσήλθε στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου 22χρονος ημεδαπός «ΡΟΜΑ» ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι την 24-12-2010 και περί ώρα 22:40΄ στο Αγρίνιο και επί της οδού Αγγελοκάστρου οδηγώντας Ι.Χ. Φορτηγό αυτ/το χρώματος Ερυθρού, ιδιοκτησίας του, παρέσυρε δίκυκλο μοτ/το που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Π.Π.Γ.Ν. Πατρών όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα ενώ ο ίδιος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και τράπηκε σε φυγή χωρίς να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισθέντα οδηγό ή να ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές.
Σε βάρος του προαναφερόμενου, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε οδηγούσε νομότυπα, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.