Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Οι φωτογραφίες είναι από αναγνώστη του Planet-Greece, ο οποίος μας τις έστειλε προ ολίγου, περιγράφοντάς μας με τα μελανότερα τις καταστάσεις... εξαθλίωσης πολλών επιβατών και την πλήρη αδιαφορία...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ




των υπευθύνων του αεροδρομίου αλλά και της αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines. Όπως μας λέει, με αυτές τις συνθήκες οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να απογειώσουν το αεροπλάνο! Διαβάστε πώς μας περιγράφει την περιπέτειά του:


«Φωτογραφίες από το Terminal 3 της Delta, Πύλη 21 περίπου στις 15:30 την Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου του 2010.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:20 μ.μ.. Εμείς επιβιβαστήκαμε στην πτήση την προγραμματισμένη ώρα, μόνο που έπρεπε να ρυμουλκηθεί το αεροσκάφος μακριά από την πύλη, λόγω της συσσώρευσης του χιονιού. Έγινε μια προσπάθεια και τελικά μας γύρισαν πίσω στον τερματικό σταθμό ακριβώς από κάτω, τέσσερις ώρες αργότερα, λόγω των άσχημων συνθηκών των διαδρόμων. Τονίζω, επί 4 ώρες ήμασταν μέσα στο αεροπλάνο, επιχειρώντας να το ρυμουλκήσουν στον διάδρομο απογείωσης!

Το αεροδρόμιο έκλεισε, ο τερματικός σταθμός ήταν έρημος και δεν υπήρχε κανείς τρόπος να εγκαταλείψει κάποιος  το αεροδρόμιο, λόγω της χιονόπτωσης  και επικίνδυνες καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν στους γύρω δρόμους.

Η Δέλτα, θα πρέπει να έχει ακυρώσει απ’ την αρχή  την πτήση, όταν πληροφορήθηκε το δελτίο καιρού λίγο νωρίτερα, μέσα στην ημέρα. Αντ 'αυτού έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλειά μας, προσπαθώντας να απογειωθεί!

Επιπλέον, η εξυπηρέτησης των υπευθύνων προς τους επιβάτες, μετά την αποβίβαση του αεροσκάφους ήταν απαράδεκτη. Μείναμε εγκαταλειμμένοι στο αεροδρόμιο, όπου δεν  λειτουργούσε το γραφείο πληροφοριών και το μόνο που έκαναν ήταν να βγάζουν επί ώρες αναγγελίες για νέες ώρες πτήσης στον πίνακα, χωρίς να πετάξουμε, βέβαια, ποτέ!
 Δεν υπήρχε εξυπηρέτηση πελατών… απολύτως τίποτα. Αλλά αυτό συμβαίνει όταν το μονοπώλιο της Delta επιτρέπεται. (βλέπε κατάργηση πτήσεων από Ολυμπιακή).
Μετά την προσεκτική εξέταση σε αυτές τις εικόνες, πιστεύετε ότι η πτήση θα έπρεπε να επιχειρηθεί;»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.