Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Κλείνει το "Νέμεσις" η Κανέλλη;

Ακόμη και θέμα παρέμβασης των επιθεωρητών εργασίας εγείρουν απλήρωτοι εργαζόμενοι της βουλευτού του ΚΚΕ και γνωστής δημοσιογράφου...

Ωραία κομμουνίστρια...




Λιάνας Κανέλλη. Κατά παράβαση της νομοθεσίας, όπως μας γνωστοποίησαν εργαζόμενοι του "Νέμεσις", η βουλευτής που... κόπτεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων, και συχνά εμφανίζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές κρίνοντας τα "κακά" αφεντικά και κατακρίνοντας τις αντεργατικές πολιτικές πολλών επιχειρήσεων, δεν πληρώνει τους εργαζόμενούς της. Τους χρωστάει, σε κάποιους, ακόμα και 3 μηνιάτικα ενώ τα Χριστούγεννα έδωσε το δώρο στους εργαζόμενούς της και αυτό... έναντι!

Αυτό, όπως μας επισημαίνουν οι εργαζόμενοι, κανονικά είναι παράνομο, η μη καταβολή δώρου Χριστουγέννων δηλαδή, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, το οποίο επισείει ακόμη και αυτόφωρη διαδικασία με προβλεπόμενη ποινή φυλάκισης! Όμως, οι νόμοι δεν μπορούν να την αγγίξουν... γιατί κανείς δεν τολμάει να κάνει καταγγελία, αφενός "για να μην στιγματιστεί στην πιάτσα" και αφετέρου γιατί έχει και την βουλευτική ασυλία από την δεύτερή της ιδιότητα!

Κανείς από τους εργαζόμενους δε γνωρίζει, πλέον, πότε θα πάρει τα οφειλόμενα. Μάλιστα, όπως μας καταγγέλουν οι εργαζόμενοί της, η ίδια με "αγνώριστη συμπεριφορά" προσπαθεί να "κάψει κορυφαίους πολιτικούς συντάκτες, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι υπάρχει κόσμος που την παρακαλάει να γράψει στο περιοδικό της... τσάμπα!!!

Ο διευθυντής – παρατρεχάμενος της Λιάνας Κανέλλη, Γιώργος Μπαχάς που εκ των πραγμάτων εισπράττει πρώτος τα παράπονα και την αγανάκτηση των εργαζομένω, αντί να προσπαθήσει να τηρήσει τουλάχιστον τα προσχήματα, μιλάει με τα χειρότερα για τους επαγγελματίες που στελέχωναν το περιοδικό.

Η ίδια η Κανέλλη, βέβαια, είναι εδώ και μέρες... άφαντη από τα γραφεία. Και μάλιστα δεν απαντάει ούτε στο κινητό της. Αλήθεια, οι εκπομπές, πώς την βρίσκουν;

Πλέον οι φήμες ότι ψάχνει να βρει τρόπο για να κλείσει... αναίμακτα το "Νέμεσις" φουντώνουν, ολοένα και περισσότερο. Και ρωτάμε εμείς από τη μεριά μας... Αφού είσαι τόσο πολύ αριστερή, ειλικρινής, και τίμια, γιατί δεν απευθύνεσαι στο ΚΚΕ να σου πληρώσει τα χρέη (στο όνομα των εργαζομένων) και μετά ότι είναι να ξεκαθαρίσεις εσύ με την ηγεσία του κόμματος για τους τρόπους αποπληρωμής του χρέους;

Διαβάστε επίσης: 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Χρωστάει παντού η αριστερή Κανέλλη που… κόπτεται για το καλό των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.