Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Προσοχή... σας βλέπουμε... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...

Μπορεί να είμαστε... νεό blog, όμως όταν εμείς ξέραμε τι ήταν το internet και τι το blogging, πολλοί από τους "νεόκοπους" και σχετικά "παλιούς" ιδιοκτήτες ιστοσελίδων και blog δεν ήξεραν τι ήταν καν η PSTN σύνδεση στο ίντερνετ. Υπομονή έχουμε, και μάλιστα μεγάλη, όμως...



έχει αρχίσει και εξαντλείται με πολλούς που μας αντιγράφουν αφειδώς από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να μας αναφέρουν ως πηγή. Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι δεν τους γνωρίζουμε, τους ενημερώνουμε... ΚΑΙ τους ξέρουμε... ΚΑΙ ξέρουμε και ποιοι είναι οι χρηματοδότες ορισμένων.

Και όταν λέμε ότι είμαστε νέο blog, σας ενημερώνουμε, ότι δεν εμφανιστήκαμε τώρα για πρώτη φορά. Απλά μετά από λίγους μήνες αδράνειας, αποφασίσαμε να ξαναπιάσουμε τα πληκτρολόγιά μας. Και ο νοών νοείτο...

Σας το επαναλαμβάνουμε, ΕΙΜΑΣΤΕ τόσο καιρό στον ίντερνετ και ασχολούμαστε τόσο με τους υπολογιστές, που όταν παίζαμε με Spectrum και Amstrad 128 και Amiga, εσείς ανακαλύπτατε ότι υπάρχει ως συσκευή ένα κουτί που λέγεται τηλεόραση.... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.