Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Τρομοκράτες ντυμένοι… αστυνομικοί της ΔΙΑΣ!

Τα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» φέρονται να έστηναν μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ντυμένοι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ. Μάλιστα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


είχαν και μηχανή, με κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, με τα γράμματα της πινακίδας να λένε ΕΑ, παραπέμποντας στις μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ!

κάντε κλικ για μεγέθυνση
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με έγγραφό της, η αντιτρομοκρατική, γνωστοποιούσε ότι οι τρομοκράτες, στις 13 Απριλίου, έγιναν αντιληπτοί, σε μοτοσικλέτα  Suzuki,  V-STROM, λευκού χρώματος, ολόιδια με τις μηχανές που οδηγούν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Παρατηρούσαν τόσο το τμήμα του Περιστερίου, όσο και τους δρόμους γύρω από αυτό. Φορούσαν λευκά κράνη και το ντύσιμό τους ήταν παρόμοιο με αυτό των αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Μόλις ο φρουρός του κτιρίου επεχείρησε να τους πλησιάσει εκείνοι εξαφανίστηκαν προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής έδειξε ότι αν και η πινακίδα με τα χαρακτηριστικά ΕΑ - παραπέμπουν αρχικά σε αστυνομική μοτοσικλέτα, η πινακίδα είχε κλαπεί από μοτοσικλέτα στην Καλλιθέα, ο ιδιοκτήτης της οποίας μάλιστα έχει πεθάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.