Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για την Εθνάρχου Μακαρίου στο Ν.Φάληρο

Την φωτογραφία αριστερά, (σ.σ. τραβήχτηκε το πρωί) μας την έστειλε αναγνώστης από το Ν.Φάληρο, ο οποίος μας αναφέρει...



"Στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου, σήμερα το πρωί, μπροστά από το Metropolitan νοσοκομείο, παρότι απαγορεύεται η στάθμευση και η στάση στη δεξιά μεριά του δρόμου, όλο και κάποιος έξυπνος βρίσκεται ο οποίος είτε σταματάει για να πεταχτεί για... 5 λεπτάκια στο νοσοκομείο (τα κλασσικά 5λεπτα... του μισώρου και βάλε) είτε σταματάει στο περίπτερο. Αποτέλεσμα, κάποιος που βρισκόταν μπροστά μου, επειδή σταμάτησε ο ταρίφας, πήγε να κάνει ελιγμό για να τον αποφύγει. Έλα μου, όμως, που ερχόταν ο κακόμοιρος με το τζιπ, και ξαφνιάστηκε τόσο, που το έκοψε αριστερά, και καβάλησε τη διαχωριστική νησίδα!!!
Επιτέλους, ας βάλουν για μερικές μέρες κάποιον τροχονόμο, να γράφει όλους τους έξυπνους, και όλους τους κοντράκηδες, που ειδικά κάθε βράδυ Πέμπτης μετατρέπουν το σημείο σε πίστα αγώνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.