Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Στο στόχαστρο των ληστών ταχυμεταφορείς των ΕΛΤΑ

ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ Ο Δ/ΝΤΗΣ - ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε όλη την Ελλάδα έχει επεκταθεί η "μόδα" των επιθέσεων εναντίον των ταχυδρόμων και υπαλλήλων των ΕΛΤΑ, με σκοπό τις τσάντες τους. Οι δράστες γνωρίζουν ότι επειδή είναι αρχή του μήνα μεταφέρουν συντάξεις...



και πολλά χρήματα. Και επιτίθενται αδιακρίτως. Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι χρηματαποστολές. Δύο επιθέσεις έγιναν σήμερα, η μία στη Νάξο και η άλλη στο Ηράκλειο Κρήτης, ανεβάζοντας το σύνολο των επιθέσεων σε 4 τις τελευταίες ημέρες.

Στη Νάξο, μες στη Χώρα, στις 10.30 το πρωί, 2 άτομα πλησίασαν τον Διευθυντή των ΕΛΤΑ, ο οποίος βρισκόταν έξω από το κατάστημα και με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν χρηματικό ποσό, που μόλις είχε παραλάβει από υποκατάστημα τράπεζας. Ο δ/τνής συνεπλάκη με ένα εκ των δραστών, με αποτέλεσμα να του πέσει στο οδόστρωμα το κινητό του τηλέφωνο. Οι δράστες τα 'χασαν και τράπηκαν σε φυγή. Ύστερα από έρευνα βρέθηκε σε κοντινή απόσταση 1 περίστροφο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι των δραστών. 

Στις 07.20, το πρωί, στην Επισκοπή Ηρακλείου, επί της Επαρχιακής Οδού  Κάτω Χάνι – Κάτω Βάθεια, ληστες με την απειλή κυνηγετικού όπλου, ακινητοποίησαν όχημα μεταφοράς υλικού των ΕΛΤΑ, που οδηγούσε υπάλληλος και αφού έσπασαν με το κοντάκι του όπλου το τζάμι της πόρτας του οδηγού, τον αποβίβασαν από το όχημα και αφαίρεσαν τους σάκους που μετέφερε με άγνωστο μέχρι στιγμής περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.