Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Στο βάθος... Ντούσκο!

Στην Καβάλα αναζητούν τον διάδοχο του Χένρικ Κάσπερτσακ και φήμες αναφέρουν πως οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να φέρουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τη στιγμή...


που ακούγονται κι άλλα ονόματα.
Ο Χένρικ Κάσπερτσακ δεν αποτελεί επίσημα παρελθόν για την Καβάλα, όμως μετά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ατρόμητο θεωρείται βέβαια πως δεν θα μείνει στον πάγκο της ομάδας. Ο Πολωνός, έπειτα από την ήττα στο Περιστέρι, αναχώρησε για την πατρίδα του και οι «αργοναύτες» αναζητούν τον διάδοχό του.

Έτσι, φήμες αναφέρουν πως η οικογένεια Ψωμιάδη θέλει να φέρει στην πόλη της Μακεδονίας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια, όμως έχει άριστες σχέσεις με τους παράγοντες της Καβάλας και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της.

Βέβαια, αυτό δεν σίγουρο, καθώς στη λίστα τους βρίσκονται τόσο ο Γιάννης Παπακώστας όσο και ο Νίκος Κωστένογλου, με τον τελευταίο να είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και διερευνητική επαφή με τον Άαντ ντε Μος, ο οποίος έχει καθίσει ξανά στο παρελθόν στον πάγκο των Καβαλιωτών. Ωστόσο, το όνομα του νέου προπονητή πιθανότατα να γίνει γνωστό τη Δευτέρα, όταν και οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. 

(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.