Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Πέδιλα: αυστηρά γυναικεία υπόθεση

Νομίζετε ότι όλα τα πέδιλα είναι ίδια; Κι όμως, για κάθε περίσταση και ανάλογα με τον χαρακτήρα κάθε γυναίκας, υπάρχει και το κατάλληλο πέδιλο. Διαβάστε και θα μάθετε τι σας ταιριάζει περισσότερο...





  • Μαύρα σουέτ πέδιλα με αλυσίδες Diesel - 1 (www.stylewatch.gr)Το μαύρο αντανακλά sexy διάθεση και συνοδεύει τα βραδινά σου ρούχα με τον καλύτερο τρόπο. Ταιριάζει με την πλειοψηφία των χρωμάτων και προσδίδει μια δόση μυστηρίου.

  • Ροζ σατέν πέδιλα με μαύρα πλέξιγκλας στοιχεία Dukas, Dukas- - 2 (www.stylewatch.gr)Αν είσαι ρομαντική και σου αρέσουν τα παστέλ χρώματα μην διστάσεις να τα φορέσεις τις ημέρες των γιορτών. Φρόντισε μόνο να υπάρχει ένα στοιχείο που να προκαλεί κομψό contrast.

  • Μπεζ δερμάτινα πέδιλα με στρας Giuseppe Zanotti, Καλογήρου- - 3 (www.stylewatch.gr)Το μπεζ είναι ένα από τα χρώματα που κυριαρχούν την τρέχουσα σεζόν και αυτό μας αρέσει καθώς μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

  • Peep toe πέδιλα από δέρμα και δαντέλα Giuseppe Zanotti, Καλογήρου- - 4 (www.stylewatch.gr)Η δαντέλα είναι μια από τις τάσεις της σεζόν και μπορεί να σε συνοδεύσει τόσο στα πρωινά σου όσο και στα βραδινά σου εννοείται outfit . Μόνο πρόσεξε μην το παρακάνεις, η υπερβολή μπορεί να δείχνει κιτς.

  • Πέδιλα με πλατφόρμα τακούνι σε ματ χρυσό χρώμα Mango, Mango- - 5 (www.stylewatch.gr)Αν σου αρέσει να διαφέρεις και θέλεις αυτό να το προσέξουν όλοι διάλεξε ένα ζευγάρι πέδιλα με πλατφόρμα τακούνι, χωρίς όμως να υστερούν σε λάμψη από τα υπόλοιπα σχέδια.


  • Μπλε cut out σουέτ peep toe πέδιλα Miss Sixty, The Mall- - 6 (www.stylewatch.gr)Το navy blue χρώμα αποτελεί μια πολύ σοβαρή πρόταση των σχεδιαστών που βαρέθηκαν το μαύρο ως κυρίαρχο χρώμα. Και πολύ καλά έκαναν εφόσον το μπλε είναι πιο ανάλαφρο και σοφιστικέ.


  • Μαύρα πέδιλα από δέρμα φιδιού με τρουκς και κρύσταλλα Philipp Plein, Lakis Gavalas Kolonaki- - 7 (www.stylewatch.gr)Μαύρα πέδιλα από δέρμα φιδιού με τρουκς και κρύσταλλα Philipp Plein, Lakis Gavalas Kolonaki-

  • Μαύρα υφασμάτινα πέδιλα με μαύρα κρύσταλλα Sue Comma Bonnie, Shop- - 8 (www.stylewatch.gr)Τα πέδιλα τα φοράς για να κάνεις την εμφάνιση σου πιο sexy και μυστηριώδη. Διάλεξε ένα σχέδιο που να το κοιτάνε όλοι, άντρες- γυναίκες με θαυμασμό και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

  • Σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι ήπιοι χρωματικοί τόνοι στα πέδιλα γιατί αντανακλούν αριστοκρατία και extra κομψότητα. Προτίμησε ένα χρώμα που να μπορείς να το συνδυάσεις και με ουδέτερα και με έντονα χρώματα.
(stylewatch)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.