Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται δύο μεγάλα κανόνια στην αγορά...

Θυμηθείτε αυτό που γράφουμε... Πολύ σύντομα έρχονται δύο πολύ μεγάλα λουκέτα στην αγορά...



σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι μέτοχοι των 2 επιχειρήσεων έχουν εδώ και καιρό πάρει την απόφαση να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους (μιλάμε για πολύ μεγάλα ονόματα) αφού τα οικονομικά δεδομένα λόγω κρίσης πέφτουν με ταχύτητα...φωτός. 
Η απόφαση ελήφθη. Θα κλείσουν τα μαγαζιά τους αφού μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορέσουν, τώρα στις γιορτές και ίσως, ο ένας από αυτούς να μπορέσει να κρατήσει και μέχρι τα μέσα της περιόδου των Εκπτώσεων.

Δεν γράφουμε τα ονόματα των επιχειρήσεων για τον εξής λόγο. Διότι από τις ίδιες πηγές έχουμε μάθει ότι σκοπός τους δεν είναι να βάλουν λουκέτο και να εξαφανιστούν αλλά να αποζημιώσουν πρώτα όλους τους εργαζόμενους και τις συνεργαζόμενες εταιρείες και μετά να βάλουν το λουκέτο.

Προσέξτε κύριοι, επειδή γνωρίζουμε τα ονόματα των εταιρειών και μάλιστα έχουμε υπ' όψιν πολλά για τα σχέδιά σας, κι επειδή τυγχάνει οι πληροφορίες (τουλάχιστον στη μία περίπτωση) να προέρχονται από πρόσωπο του πολύ πολύ στενούς σας περιβάλλοντος, μην κάνετε καμία... σκέψη να την κοπανήσετε αλά... Απέργης, γιατί εσάς δε σας παίρνει ούτε σαν... όνειρο! Μην τολμήσετε να αφήσετε απλήρωτους εργαζόμενους που έχουν ματώσει για τις βίλες σας και τις... mecedes σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.