Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζει τα παπατζηλίκια ο... Εισαγγελάτος

ΚΑΙ κλέβει ειδήσεις ΚΑΙ τις παραποιεί ΚΑΙ δεν γράφει την πηγή... Ο τύπος έχει την παπάτζα στο αίμα του! Μα είναι δυνατόν να εμφανίζει ως ΣΗΜΕΡΙΝΗ είδηση κάτι που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, να την έχει αντιγράψει ΛΑΘΟΣ, και να λέει και ψέματα; Ο τύπος είναι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ



ανεκδιήγητος! Από το βράδυ της Δευτέρας έχουμε σηκώσει την είδηση για τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ με λεπτομέριες! Έρχεται, λοιπόν, 2 μέρες μετά, την αντιγράφει, δε λέει από που την πήρε κι επειδή έχει την τρομολαγνία στο αίμα του, λέει ότι χρησιμοποιήθηκε "Πυροβόλο όπλο"... και το όπλο ήταν ΨΕΥΤΙΚΟ!!!


Παραπέμπτει μάλιστα και στο βίντεο του ALPHA όπου ο καλός και έμπειρος δημοσιογράφος, Χάρης Μπόλκας, λέει ότι "αληθινό ή ψεύτικο το όπλο"... το τονίζει του Σρόιτερ (άλλος παπάτζας αυτός) ότι το όπλο δεν είναι αληθινό... και βγαίνει και γράφει στον τίτλο "πυροβόλο όπλο"!!!!

Δείτε, λοιπόν, δίπλα τι γράφαμε ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ, με διαφορά... ημερών εδώ στο Planet-Greece. Και πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε όλη την ανάρτηση, ότι ακριβώς γράφαμε... την ΔΕΥΤΕΡΑ, όχι ΣΗΜΕΡΑ που το πήρε χαμπάρι!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.