Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

H VolksWagen θέλει να αγοράσει την Alfa Romeo

Η διοίκηση της Fiat είναι πολύ κοντά στο να αποχωριστεί από τον Ιταλικό όμιλο το premium label της και μόνο ένα θαύμα φαίνεται να σώζει την Alfa Romeo από τα χέρια των Γερμανών.... 



Ο πρόεδρος του VW Group Ferdinand Piech, εξέφρασε την επιθυμία να εξαγοράσει την Alfa Romeo πριν από δύο μήνες, αλλά και την εξαγορά της Ferrari αφού ο όμιλος θα επενδύσει 51.6 δις ευρώ μέσα στα επόμενα χρόνια ώστε να γίνει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου με το πρώτο βήμα να το έχει κάνει ήδη φέτος πουλώντας 7 εκατ. αυτοκίνητα. Όπως καλά φαντάστηκε o Sergio Marchionne που εκτελεί χρέη CEO στον όμιλο της Fiat κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Βαθιά μέσα του ξέρει ότι... η σωστή κίνηση για να σωθεί η Fiat είναι να αποχωριστεί την Alfa Romeo, και αυτές είναι και οι συμβουλές που δέχεται από τους συμβούλους του! Όμως φαίνεται πως άλλα του λέει το μυαλό του και άλλα η καρδιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.