Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Mega...λη αλητεία

Συνεχίζουν την προκλητική τους συμπεριφορά οι αρχισυντάκτες του Mega, με την έγκριση βέβαια του δ/ντη ειδήσεων, Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Τηλεφωνούν κάθε πρωί...



στους ρεπόρτερ άλλων καναλιών, που δουλεύουν νύχτα και ζητούν να ενημέρωση για τα συμβάντα που κάλυψαν με τα συνεργεία τους!
Οι ίδιοι αρχισυντάκτες, έχουν κρατήσει τη νυχτερινή βάρδια του συνεργείου, αλλά έκοψαν τον δημοσιογράφο, τον μετάφεραν στις ημερήσιες βάρδιες, για να μην πληρώνει το κανάλι νυχτερινά! Και έχουν την απαίτηση, μάλιστα, από τους ρεπόρτερ της νυχτερινής βάρδιας να ειδοποιούν κατά τη διάρκεια της νύχτας το συνεργείο του Mega για να μην χάνουν τα θέματα! Και η... ασυδοσία τους δε σταματάει εκεί. Ζητούν από τους ρεπόρτερ των άλλων καναλιών, όταν είναι εκεί και το συνεργείο του Mega να κρατούν ΚΑΙ το μικρόφωνο του σταθμού για τις δηλώσεις, όπως για παράδειγμα αυτοπτών μαρτύρων σε γεγονότα! Αλλά ο κύριος Σόμπολος (που τα γνωρίζει) δεν λέει το παραμικρό, γιατί από το μαγαζί αυτό παίρνει μισθό... και όταν λέμε μισθό εννοούμε ΜΙΣΘΟ... όχι ψίχουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.