Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για βενζινάδικο Shell στον Πειραιά

"Στο βενζινάδικο Shell επί της οδού Πειραιώς  75 (στο ρεύμα προς Πειραιά) στο φανάρι που στρίβει για Πειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη) σήμερα αργά το απόγευμα όταν ζήτησα απόδειξη...


ο υπάλληλος που με εξυπηρετούσε αρχικά με αγνόησε. Ένας δεύτερος υπάλληλος, ο οποίος με κοίταζε με απορία  γιατί περίμενα, όταν του είπα ότι θέλω απόδειξη μου είπε ότι ΕΑΝ θέλω απόδειξη θα έπρεπε να πάω μέσα στο μίνι κατάστημα του πρατηρίου και να την ζητήσω. Εάν δεν κάνω λάθος τα πρατήρια βενζίνης ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να κόβουν  αποδείξεις και όχι να κάνουν την πάπια οι υπάλληλοι τους ή να κοιτάζουν τους πελάτες τους ειρωνικά όταν κάνουν τον κόπο να βγουν από το αυτοκίνητο τους και να μπουν μέσα στο κατάστημα για να τους κόψουν την ριμάδα την απόδειξη. Αυτή τη μέθοδο την έχουν υιοθετήσει και άλλα πρατήρια (ευτυχώς λίγα έχω πετύχει) που προφανώς θεωρούν τους συναδέλφους που δίνουν τις αποδείξεις στα χέρια των πελατών τους βλάκες". 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.