Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: "Μάνα" εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της

Η "μάνα" μαζί με την αδελφή της ανήλικης, την εξέδιδαν για να βγάζει τα λεφτά που χρειάζονταν οι ίδιες για να ζήσουν! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 66χρονο τη στιγμή που ασελγούσε...



πάνω στο αθώο κορμάκι της 12χρονης.
Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 66χρονο να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης, εντός του ΙΧ αυτοκινήτου του που ήταν σταθμευμένο σε απομονωμένο σημείο.
Από την προανάκριση προέκυψε, ότι η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων.
Σύμφωνα με τις αρχές, η 46χρονη επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων. Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.

Δυστυχώς, όλοι οι οι συλληφθέντες αντί για την κρεμάλα, θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.